Τζοτζόμπας έλαιο

2188455000000

Νέο

Τζοτζόμπας έλαιο 30ml

7,01 €

Φυτικό έλαιο Τζοτζόμπας
(Buxus chinensis)
 
Το λάδι Τζοτζόμπας έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες, που το καθιστούν ιδανικό για τη θεραπεία δερματικών λοιμώξεων. Έχουν παρατηρηθεί πολύ καλά αποτελέσματα από τη χρήση του σε περιπτώσεις ψωρίασης κι εκζεμάτων. Έχει βρεθεί ότι προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και φλεγμονές και εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση, λόγω της βιταμίνης Ε που περιέχει.
Θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά λάδια καθώς θρέφει το δέρμα και είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Ο συνδυασμός μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών που περιέχει, δίνει στο δέρμα μεταξένια υφή και ελαστικότητα. Επίσης περιέχει πρωτεΐνες, ανόργανα άλατα κι ένα κηρώδες συστατικό που μιμείται το κολλαγόνο.
Στη φυσική του μορφή το λάδι έχει δείκτη προστασίας (SPF) 4 και αυτό το καθιστά μια πολύ καλή βάση για αντηλιακές κρέμες, ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος για περισσότερο χρόνο. Επιπλέον, επειδή είναι άοσμο, θεωρείται ιδανικό για αρώματα και κρέμες προσώπου και σώματος.
Είναι αποτελεσματικό για την ξηρότητα και την πιτυρίδα και μπορεί από μόνο του να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στα μαλλιά.  Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδων και όλες τις ηλικίες.  Η υφή του μοιάζει με αυτή του σμήγματος και για το λόγο αυτό διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Σχετικά Προϊόντα

Επάνω