ΣΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Νέο

ΣΟΔΑ (baking soda) 450γρ χωρίς γλουτένη χωρίς αλουμίνιο 

ΧΥΜΑ Ενδεικτική τιμή 100γρ.

6,05 €

Πρόκειται για ορυκτά άλατα τα οποία βρίσκονται στη στάχτη των φυκιών και των φυτών , αλλά και στο νερό που αναβλύζει σε πετρώδεις περιοχές, οι οποίες είναι πλούσιες σε ασβέστιο, νάτριο και κάλιο.
Τελευταία παρουσιάζονται όλο και περισσότερες αρετές της μαγειρικής σόδας, αξίζει να αναφερθούμε σε αυτή την ουσία.

Για την υγεία μας

Για το στομάχι: βάζουμε μισό κουτάλι σόδας σε μισό ποτήρι νερό ή χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού και καταπολεμόνται οι ξινίλες και οι καούρες, χωρίς να εμποδίζεται η πέψη.

Για τα δόντια: κάνοντας πλύσεις με νερό και σόδα, (ένα κουταλάκι σόδα σε δύο φλιτζάνια νερό) καταπολεμόνται τα μικρόβια που προκαλούν την τερηδόνα. Κάνει τα δόντια γερά και υγιή και καταπολεμά την ουλίτιδα. Αν βουρτσίσουμε τα δόντια μόνο με σόδα μία φορά την εβδομάδα, θα γίνουν κάτασπρα.

Για την αναπνοή: βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα, σε μισό ποτήρι νερό και κάνουμε πλύση στόματος, πτύνουμε και ξεπλένουμε. Οι οσμές δεν καλύπτονται αλλά εξουδετερώνονται.

Για μυικούς πόνους και κράμπες: βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. 
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».

Σχετικά Προϊόντα

Επάνω