Breadcrumb image
Ρίζα σούμα σκόνη ΒΙΟ

Ρίζα σούμα σκόνη ΒΙΟ

2188467000001
4,90 €
με ΦΠΑ

Ρίζα σούμα σκόνη ΒΙΟ

Συσκευασία
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

SUMA ROOT POWDER , ΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ

Τι περιέχει:

-Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα.

-152 χρήσιμα για την υγεία στοιχεία και 19 αμινοξέα.

-Μαγνήσιο, κοβάλτιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνες Α, Β-1, Β-2, Ε, Κ και παντοθενικό οξύ.

-Γερμάνιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει το ανοσοποιητικό σε καταστάσεις ασθένειας.

-Αλλαντοίνη , που επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και τις φυτοορμόνες Sitosterol και Stipmasterol, με ευεργετικές ιδιότητες για την καρδιά και την μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης στο αίμα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Δυναμωτικές, αντιφλεγμονώδεις, ενισχυτικές. Βοηθά στην εξισορρόπηση του σακχάρου, βελτιώνει την απόδοση του καρδιο-αναπνευστικού, τονώνει τα επίπεδα ενέργειας, δυναμώνει τους μυς, ανακουφίζει από χρόνιους πόνους, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη σεξουαλική λειτουργία. 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ:

Τονωτικό του νευρικού συστήματος και της καρδιακής λειτουργίας. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Θαυμάσιο ανταπτογενές, βοηθά το σώμα να διατηρεί την ομοιόστασή του και να ισορροπεί σε περιπτώσεις έντονου στρες. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής, έχει δράση αναβολική χωρίς παρενέργειες, τονώνει την γονιμότητα και πολλές φορές βρέθηκε αποτελεσματικό σε περιπτώσεις αδυναμίας σπέρματος για την θεραπεία της χρόνιας κόπωσης. Αυξάνει την σεξουαλικη διαθεση και τις επιδοσεις μαζί με Μάκα σκόνη, ως φυσικά υποκατάστατα του Viagra. Για την εμμηνόπαυση, τις ορμονικές διαταραχές (κυρίως οιστρογόνων) και προεμμηνορυσιακού συνδρόμου.

 Χρήση: 1 έως 1,5 κουταλάκι του γλυκού σε νερό μετά το φαγητό.

2188467000001
Νέο
Ρυθμίσεις cookies