ΑΡΓΚΑΝ ΛΑΔΙ

2155075000000

Νέο

Αργκάν έλαιο 30ml.

Φυτικό έλαιο Αργκάν 30ml. Έχει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες και συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και στην καταπολέμησητης χαλάρωσης του δέρματος

8,49 €

Φυτικό έλαιο Αργκάν
(Argania spinosa)
 
Το έλαιο του αργκάν εξάγεται από τα κουκούτσια του καρπού του και είναι ένα από τα σπάνια και ακριβά έλαια. Αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών Α και Ε και λιπαρών οξέων απαραιτήτων για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.
Έχει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες και συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και στην καταπολέμησητης χαλάρωσης του δέρματος. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την σύσφιξη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ βοηθάει στην ανάπλαση της και την αναζωογόνηση των λειτουργιών των κυττάρων που αναστέλλουν την πρόωρη γήρανση. Έχει την ικανότητα να ελέγχει την έκκριση σμήγματος μειώνοντας την λιπαρότητα ενώ ανακουφίζει από τον ερεθισμό και την φλεγμονή από ουλές, ευλογιά, ακμή, εκζέματα και ψωρίαση.
Βοηθάει στην καταπολέμηση των ραγάδων που δημιουργούνται στις έγκύους.Ανακουφίζει σε περιπτώσεις ρευματικών και αρθριτικών πόνων και έχει θετική επίδραση κατά της χοληστερόλης και αθηροσκλήρωσης. Ακόμη, χαρίζει λάμψη και υγρασία στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και την ατμοσφαιρική ρύπανση  μαλλιά και απομακρύνει την ψαλίδα. Το έλαιο του αργκάν είναι πολύτιμο και χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία.

Σχετικά Προϊόντα

Επάνω