Συμπλήρωμα διατροφής Αιθέριου ελαίου ρίγανης

5200408600009

Νέο

Συμπλήρωμα διατροφής 100% βιολογικού Αιθέριου ελαίου ρίγανης σε μορφή κάψουλας. (30 κάψουλες/συσκευασία) Ελάχιστη περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο ρίγανης 42 mg Με έγκριση από τον ΕΟΦ

12,00 €

Συνιστώμενη ημερήσια δόση: Μια (1) κάψουλα κάθε μέρα με το γεύμα.

Σύνθεση κάψουλας: 42,3mg αιθέριου ελαίου από την απόσταξη με ατμό βιολογικής ελληνικής ρίγανης, βιολογικό ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 192,7mg. ζελατίνη, γλυκερίνη, νερό.

Αυτή η μοναδική φόρμουλα βοηθά το σώμα σας να αποκτήσει ισχυρότερη άμυνα σε ιούς, μικρόβια, βακτήρια, μύκητες, λοιμώξεις, καθώς και με την ιδανική αντιοξειδωτική προστασία.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας εάν είστε άτομο αλλεργικό σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος.

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως σε θερμοκρασία έως +25°C.

Παρασκευάζεται στην EU για την εταιρεία Βότανα Όλυμπος.

Σχετικά Προϊόντα

Επάνω