ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΕΛΑΙΟ (βρώσιμο)

5206579000266

Νέο

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: OENOTHERA BIENNIS OIL

12,54 €

Το λάδι του νυχτολούλουδου (evening primerose carrier oil) λαμβάνεται με ψυχρή συμπίεση από τους σπόρους του φυτού Οινοθήρα (Oenothera Biennis, οικογένεια:Ongraceae).

Είναι αρκετά λεπτό σε συνοχή, κίτρινου χρώματος και αφήνει μια ελαφρώς λιπαρή αίσθηση. 

Το έλαιο χρησιμοποιείται για την παραγωγή φαρμάκων και καλλυντικών. Για εξωτερική χρήση ενδείκνυται για έκζεμα, ψωρίαση, προ-εμμηνορροϊκο σύνδρομο, ρευματοειδή αρθρίτιδα καθώς και μείωση του βάρους.

Σχετικά Προϊόντα

Επάνω